Drobečková navigace:

PRAGODENT


 
   

BRIX3000 gel pro atraumatické odstranění zubního kazu


 
BRIX3000 gel pro atraumatické odstranění zubního kazu

Tento produkt je gel určený na atraumatickou léčbu zubního kazu zahrnující enzymatickou aktivitu (3 000 U/mg *), při které je papaín biologicky zapouzdřen použitím technologie EBE (Encapsulating Buffer Emulsion) Technology, která imobilizuje a dodává stabilitu, což  zvyšuje enzymatickou aktivitu konečného produktu exponenciálně a to vzhledem k současné technologii. Z toho důvodu se dosáhne vyšší účinnosti proteolýzy pro odstranění kolagenové tkáně v narušen tkáni, rozpuštění účinné látky perorálními tekutinami, větší odolnosti vůči skladování i v nepříznivých podmínkách bez potřeby konzervace za studena a větší antibakteriální a antifungální účinnosti zvýšení antiseptického účinku na tkáň.

Brix 3000 obsahuje pomocné látky schválené ANMAT (Argentínská správa léků, potravit a zdravotnických pomůcek), čímž zabezpečuje vysokou toxikologickou bezpečnost.

Brix 3000 má dermatologické osvědčení, které dokazují, že produkt není toxický pro ústa, pokožku nebo oči a dokazuje, že při styku se zdravou tkání nezpůsobuje řádné reakce.

Gel se aplikuje na zubní kaz (dentin), nechá se působit 2 minuty a po 2 minutách se zubní kaz odstraní exkavátorem.

BRIX spustí proteolýzu na devitalizovaném dentinu (infikovaný dentin, denaturalizovaná tkáň), která ho následní změkčí a připraví na odstranění jemným kyvadlovým pohybem.

Když se BRIX3000®  dostane do kontaktu s vitálním dentinem nebo pulpální tkání, ztrácí svou enzymatickou schopnosti kvůli přítomnosti α1-antitrypsinu, antiproteázy přítomné ve všech tkáních živých organismů. Díky tomu je BRIX3000®  bezpečný pro všechny pacienty – po požití, kontaktu s pulpální tkání, dásněmi, jazykem nebo při náhodném kontaktu s očima nenastane žádná reakce.

 



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje