Drobečková navigace:

PRAGODENT


 
   

Česká biotechnologická společnost Contipro na veletrhu PRAGODENT


 
Česká biotechnologická společnost Contipro na veletrhu PRAGODENT

Česká biotechnologická společnost Contipro a.s., jeden z 5 nejvýznamnějších výrobců kyseliny hyaluronové na světě, představí na veletrhu svou novinku Sicalm Ha ®.

Sicalm HA ®

Sicalm HA je sterilní zdravotnický prostředek primárně určený pro mechanickou ochranu a hojení traumatizované tkáně po extrakci zubu. Prostřednictvím přítomnosti oktenidinu působí antisepticky. Prostředek je ve formě měkkého lyofilizovaného tampónu, který je možné tvarovat dle potřeby. Tampon je tvořen lyofilizátem z hyaluronátu sodného, oktenidinu a chloridu vápenatého. Svým komplexním účinkem zabraňuje vniku nečistot (zbytků jídla apod.) do jamky po extrakci zubu a zajišťuje příznivé prostředí pro hojení rány. Klinické zkoušení prokázalo signifikantní pokles zánětlivých projevů v extrakční ráně (zejména bolestivosti) po ošetření produktem Sicalm HA. V rámci subjektivního hodnocení zkoušející popsali také významné zlepšení zvládání infekce v ráně. Velmi dobrá účinnost Sicalm HA byla dosažena díky vhodně zvoleným vlastnostem produktu a mechanismu určeného účelu použití. Klinické zkoušení prokázalo, že produkt je velmi dobře tolerován a je bezpečný bez pozorovaných nežádoucích účinků.

Přijďte 12.října na stánek Contipro, kde bude přítomen také doc. MUDr. Jakub Suchánek, Ph.D., zástupce přednosty pro LP Stomatologické kliniky LF a FN v Hradci Králové, který se vám bude rád věnovat.

Moc se těšíme na společné setkání.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje