Drobečková navigace:

PRAGODENT


 
   

Přípravy veletrhu PRAGODENT v plném proudu!


 

Přípravy 28. ročníku mezinárodního dentálního veletrhu PRAGODENT jsou v plném proudu!

V posledním červencovém týdnu byla spuštěna registrace odborných návštěvníků ZDE. Stejně jako v minulých letech připravují organizátoři DENTÁLNÍ PARTY ROKU! V říjnu 2021 na ní odborným návštěvníkům a vystavovatelům zahraje, jako hlavní hvězda, dvojnásobný držitel hudební ceny Anděl - skupina JELEN a chybět nebudou ani tradiční stálice, oblíbené „dentální“ kapely YESBLUES A PAROLET.

Výborné zprávy přicházejí i od hlavního odborného partnera veletrhu a organizátora kongresu PDD 2021! Dle informací České stomatologické komory je o kongres v letošním roce REKORDNÍ zájem.  K dnešnímu dni se přihlásilo více než 1 200 účastníků a Ti, kteří to stihli do 31. 7. 2021, měli možnost využít zvýhodněné ceny.

Přestože výstavní a veletržní obor utrpěl vlivem celosvětové covidové pandemie ztráty nebývalých rozměrů a realita všedních dnů jasně ukazuje, že návrat k „normálu“ nelze očekávat obratem, nezměnil organizátor svou vstřícnou nabídku – fakturace vystavovatelům proběhne v letošním roce zcela nestandardně až cca 6 týdnů před začátkem veletrhu. Máte-li ještě zájem o účast, přihlášku naleznete ZDE.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje