Drobečková navigace:

PRAGODENT


 
   

PRAGODENT a PRAŽSKÉ DENTÁLNÍ DNY opět společně!


 

Dentální veletrh PRAGODENT opět míří do Letňan, to nejlepší z oboru představí v říjnu

Praha 18. února 2021 – Po velkém úspěchu předloňského dentálního veletrhu PRAGODENT se také letošní, 28. ročník této mezinárodní akce opět uskuteční v prostorách letňanského výstaviště PVA EXPO PRAHA. A to ve dnech 14. až 16. října 2021. V Letňanech se představí novinky, trendy, produkty i technologie z oboru stomatologie za podpory České stomatologické komory, která souběžně s veletrhem na výstavišti uspořádá PRAŽSKÉ DENTÁLNÍ DNY.

Předchozí ročník PRAGODENTU představil téměř deseti tisícům návštěvníků produkty od více než šesti stovek tuzemských i zahraničních značek. Také podzim 2021 přinese nepřeberné množství zajímavostí a novinek z oboru. Kromě samotných expozic se budou moci profesionálové dentálních oborů zúčastnit i souběžné akce PRAŽSKÉ DENTÁLNÍ DNY, které v prostorách PVA EXPO PRAHA uspořádá partner veletrhu, Česká stomatologická komora.

V rámci příprav veletrhu PRAGODENT pokračuje i při letošním ročníku úspěšná spolupráce s Komorou zubních techniků a Asociací dentálních hygienistek. Odborná veřejnost bude moci zkoumat novinky v sedmi základních oblastech, a to stomatologické ordinace, stomatologické laboratoře, preventivní péče, hygieny a bezpečnosti práce, farmaceutických přípravků, služeb a vědy a vzdělávání.

Mezi vystavovateli nebudou ani letos chybět nejvýznamnější značky, které návštěvníkům z řad zubních lékařů, techniků, dentálních hygienistek a dalších oborových pracovníků představí přelomové technologie i nejnovější produkty. Připraven bude i poutavý doprovodný program, včetně série přednášek a workshopů za účasti předních odborníků.

Podrobné informace a novinky najdete na www.pragodent.eu.

Lucie Bártová
Vedoucí PR oddělení ABF, a.s.
bartova@abf.cz



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje