Drobečková navigace:

PRAGODENT


 
   

AUTOSHOW úspěšně prověřila připravenost veletrhů v PVA EXPO PRAHA


 

Největší česká automobilová výstava AUTOSHOW PRAHA byla prvním a také úspěšným bodem veletržní sezóny letňanského výstaviště PVA EXPO PRAHA. Premiérová událost podzimu prověřila nově nastavená organizační a zdravotnická pravidla na výstavišti a ukázala, že je možné zajistit plynulý a bezpečný průběh akcí i s potřebnými opatřeními. Ve dnech 28. až 30. srpna vzbudila AUTOSHOW PRAHA velký zájem veřejnosti a během tří dnů ji navštívily tisíce lidí.

Stavebně oddělené sektory, povinnost roušek, rozšířené koridory v halách, koordinační tým kontrolorů dodržování nových pravidel i redukce počtu návštěvníků v jednotlivých sekcích veletrhu v jeden okamžik – tato i mnoho dalších bezpečnostních opatření proměnily letňanské výstaviště v bezpečnou zónu, a přitom zůstal zachován komfort pro návštěvníky a vystavovatele. Úvodní akce veletržního podzimu v Praze se vydařila na jedničku a ukázala, že si veřejnost může užít oblíbené události bezpečně a přitom pohodlně.

Výstava AUTOSHOW PRAHA přinesla amatérským nadšencům i profesionálům z automobilového odvětví mnoho zajímavostí. Ve spojení s tuningovou výstavou ESCAPE6 PRAGUE CAR FESTIVAL zaměřenou především na upravené a sportovní vozy bylo k vidění mnoho zajímavostí, proběhlo také několik národních premiér významných značek, kdy se na veřejnosti poprvé ukázaly například Mazda MX-30, ŠKODA OCTAVIA COMBI RS iV nebo Ford Explorer PHEV. Konala se i jedna světová premiéra v podobě elektrického vozu značky Kaipan. Nechyběly atraktivní prototypy i bohatý doprovodný program. Celkem se v Letňanech prezentovalo 42 značek.

Veletržní sezóna v PVA EXPO PRAHA pokračuje dál a návštěvníci si mohou vychutnat své oblíbené akce s maximální bezpečností. Již ve dnech 3. až 6. září se koná veletrh FOR PETS, o týden později od 10. do 12. září proběhne FOR DECOR & HOME a v termínu 22. až 26. září se bude konat stavební veletrh FOR ARCH v souběhu s akcí FOR GARDEN. Více o programu najdete na www.pvaexpo.cz.

Více fotografií z AUTOSHOW PRAHA 2020 najdete ve fotogalerii.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje